Ilmainen toimitus

Toimitus

Toimitusalueet

  • Helsinki
  • Espoo
  • Vantaa

Ilmainen toimitus
Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Hei! Voit olla yhteydessä meihin, jos haluat huonekalusi noudettavaksi. Voit myös myydä tuotteesi meille. Alla voit täyttää lomakkeen. Arvioimme ja vastaamme mahdollisimman pian. Voit myös ottaa puhelun, viestin tai whatsappin kautta meihin yhteyttä.


Näytetään kaikki 12 tulosta

Vuodesohvat ovat erittäin monikäyttöisiä huonekaluja, jotka tarjoavat mukavuutta ja tilan säästämistä. Niiden avulla voit helposti muuntaa olohuoneesi vierashuoneeksi tai lisätä lisävuoteenmallista tilaa. Vuodesohvat ovat erityisen hyödyllisiä asunnoissa, joissa ei ole erillistä vierashuonetta tai tarvitset lisää vuoteenmallista tilaa, ja ne tarjoavat mukavuutta vieraille tai perheenjäsenille, jotka tarvitsevat yöpymispaikan.

Vuodesohvat ovat saatavilla erilaisilla materiaaleilla, kuten puusta, metallista ja tekstiileistä. Ne on valmistettu erilaisilla kankaisilla ja väreillä, jotta ne sopivat yhteen minkä tahansa sisustustyylin kanssa. Joillain vuodesohvilla on säilytystilat, mikä tekee niistä entistä monikäyttöisempiä.

Käytetyt vuodesohvat tarjoavat edullisemman vaihtoehdon laadukkaalle huonekalulle. Ne ovat usein vielä hyvässä kunnossa ja tarjoavat samat mukavuuden ja tilan säästämisen edut kuin uudet vuodesohvat. Käytettyjä vuodesohvia ostaessa on tärkeää tarkistaa, että niiden mekanismit toimivat moitteettomasti ja että verhoilu ja päälliset ovat hyvässä kunnossa.

Meillä on laaja valikoima käytettyjä vuodesohvia, jotka tarjoavat mukavuutta ja laatua. Olemme varmoja, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuodesohvan meiltä. Voit valita vuodesohvan, joka sopii täydellisesti kotiisi ja sisustustyyliisi, ja säästää samalla budjettisi.

Vuodesohvat ovat erittäin monikäyttöisiä ja käteviä huonekaluja, jotka tarjoavat mukavuutta ja tilan säästämistä. Ne ovat erityisen hyödyllisiä asunnoissa, joissa ei ole erillistä vierashuonetta tai tarvitset lisää vuoteenmallista tilaa. Käytetyt vuodesohvat tarjoavat edullisemman vaihtoehdon laadukkaalle huonekalle, ja niiden ostaminen on budjettiystävällinen tapa saada laadukas huonekalu kotiisi. Vuodesohvat ovat myös erittäin käteviä, koska ne tarjoavat mahdollisuuden säästää tilaa ja samalla tarjota mukava yöpymispaikka vieraille. Tutustu laajaan valikoimaamme käytettyjä vuodesohvia ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva huonekalu.

Parhaat Käytetyt ja Uudet Huonekalut Verkosta - Aktuelle Tarjouksia ja Alennuksia

Tee kodistasi ja elämäsi tilat mukavammat, tyylikkäämmät ja mukavammat ostamalla meiltä! Verkkokaupassamme myytävissä käytetyissä ja uusissa huonekaluissa, sohvissa, vuoteissa, matoissa löydät tarvitsemasi parantaaksesi kotiasi. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Tiedämme, kuinka tärkeää on löytää juuri oikea sisustustuote kodillesi. Siksi tarjoamme sinulle monia erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit löytää juuri sen, mitä tarvitset. Ostaminen meiltä on helppoa ja turvallista, ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi.

Älä jätä tilaisuutta hyödyntää parhaita tarjouksia ja löytää unelmiesi kodinsisustustuotteet. Tilaa nyt verkkokaupastamme ja anna elämäsi tilojen uudistua!

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi tuotteet
Ostoskori
Kirjaudu

Eikö sinulla ei ole vielä tiliä?

Luo tili

Hei! Voit olla yhteydessä meihin, jos haluat huonekalusi noudettavaksi. Voit myös myydä tuotteesi meille. Alla voit täyttää lomakkeen. Arvioimme ja vastaamme mahdollisimman pian. Voit myös ottaa puhelun, viestin tai whatsappin kautta meihin yhteyttä.


Osoitteemme

Kornetintie 6 A, 00380, Helsinki

Puhelin

+358 50 3062654

Sähköposti

info@sohvakeskus.fi
Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.
Hyväksy Lisätietoja
Aloita chatti
Hei 👋 Voit kysyä minulta :)
Hei 👋
Voin auttaa sinua :)