Ilmainen toimitus

Toimitus

Toimitusalueet

  • Helsinki
  • Espoo
  • Vantaa

Ilmainen toimitus
Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Hei! Voit olla yhteydessä meihin, jos haluat huonekalusi noudettavaksi. Voit myös myydä tuotteesi meille. Alla voit täyttää lomakkeen. Arvioimme ja vastaamme mahdollisimman pian. Voit myös ottaa puhelun, viestin tai whatsappin kautta meihin yhteyttä.


Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

käytetyt toimistokalusteet Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin ja kestäviin käytettyihin toimistokalusteisiimme! Olemme ylpeitä tarjotessamme laajan valikoiman huolella kunnostettuja ja korjattuja toimistokalusteita, jotka tuovat tehokkuutta ja tyyliä työympäristöösi. Etsitpä sitten ergonomisia työtuoleja, tilaa säästäviä työpöytiä tai muita toimistokalusteita, meiltä löydät laadukkaita vaihtoehtoja kilpailukykyiseen hintaan.

Kestävää laatua käytetyistä toimistokalusteista

Panostamme ympäristöystävälliseen lähestymistapaan tarjoamalla käytettyjä toimistokalusteita, jotka on perusteellisesti tarkastettu, korjattu ja huollettu ennen myyntiin laittamista. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita vaihtoehtoja samalla kun vähennämme ympäristövaikutuksiamme.

Korkealaatuiset korjaukset ja huollot

käytetty toimistokaluste Jokainen myymämme toimistokaluste läpikäy perusteellisen korjaus- ja huoltokäsittelyn. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että jokainen kaluste on täysin toimintakunnossa ja täyttää korkeimmat laatustandardit ennen kuin se saapuu luoksesi. Korjaamme mahdolliset viat ja päivitämme kalusteet nykypäivän vaatimusten mukaisiksi, jotta voit nauttia niiden käytöstä pitkään.

Monipuolinen valikoima käytettyjä toimistokalusteita verkossa

Selaa laajaa valikoimaamme verkkosivustollamme, jossa tarjoamme käytettyjä toimistokalusteita eri tyyleissä ja kokoissa. Olipa toiveissasi moderni minimalistinen ilme tai perinteisempi muotoilu, meiltä löydät varmasti kalusteet, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Tuomme sinulle edulliset vaihtoehdot laadukkaista brändeistä, jotta voit päivittää toimistosi ilman suurta budjettia.

Edulliset hinnat ja helppo tilaaminen verkossa

Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja kaikille tuotteillemme, jotta voimme tehdä laadukkaista toimistokalusteista saavutettavia kaikille. Verkkokauppamme on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, ja voit helposti selailla eri kategorioita, lukea tuotekuvauksia ja tehdä tilauksesi muutamalla klikkauksella.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto uusien sijaan

Valitsemalla käytetyt toimistokalusteet tuet ympäristön kestävyyttä ja vähennät jätteen määrää. Olemme sitoutuneet edistämään kestävää kulutusta tarjoamalla laadukkaita käytettyjä kalusteita, jotka saavat toisen mahdollisuuden elämässäsi.

käytetyt toimisto kalusteet Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä täydelliset käytetyt toimistokalusteet tarpeisiisi. Tehokkuutta, tyyliä ja kestävää laatua – kaikki yhdellä sivustolla!

Parhaat Käytetyt ja Uudet Huonekalut Verkosta - Aktuelle Tarjouksia ja Alennuksia

Tee kodistasi ja elämäsi tilat mukavammat, tyylikkäämmät ja mukavammat ostamalla meiltä! Verkkokaupassamme myytävissä käytetyissä ja uusissa huonekaluissa, sohvissa, vuoteissa, matoissa löydät tarvitsemasi parantaaksesi kotiasi. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Tiedämme, kuinka tärkeää on löytää juuri oikea sisustustuote kodillesi. Siksi tarjoamme sinulle monia erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit löytää juuri sen, mitä tarvitset. Ostaminen meiltä on helppoa ja turvallista, ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi.

Älä jätä tilaisuutta hyödyntää parhaita tarjouksia ja löytää unelmiesi kodinsisustustuotteet. Tilaa nyt verkkokaupastamme ja anna elämäsi tilojen uudistua!

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi tuotteet
Ostoskori
Kirjaudu

Eikö sinulla ei ole vielä tiliä?

Luo tili

Hei! Voit olla yhteydessä meihin, jos haluat huonekalusi noudettavaksi. Voit myös myydä tuotteesi meille. Alla voit täyttää lomakkeen. Arvioimme ja vastaamme mahdollisimman pian. Voit myös ottaa puhelun, viestin tai whatsappin kautta meihin yhteyttä.


Osoitteemme

Kornetintie 6 A, 00380, Helsinki

Puhelin

+358 50 3062654

Sähköposti

info@sohvakeskus.fi
Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.
Hyväksy Lisätietoja
Aloita chatti
Hei 👋 Voit kysyä minulta :)
Hei 👋
Voin auttaa sinua :)