Ilmainen toimitus

Toimitus

Toimitusalueet

 • Helsinki
 • Espoo
 • Vantaa

Ilmainen toimitus
Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Hei! Voit olla yhteydessä meihin, jos haluat huonekalusi noudettavaksi. Voit myös myydä tuotteesi meille. Alla voit täyttää lomakkeen. Arvioimme ja vastaamme mahdollisimman pian. Voit myös ottaa puhelun, viestin tai whatsappin kautta meihin yhteyttä.


Näytetään kaikki 14 tulosta

Käytetyt Huonekaluja
-25% Käytetyt Huonekaluja
-17% Käytetyt Huonekaluja
-30% Käytetyt Huonekaluja
-39%Hot Käytetyt Huonekaluja Käytetyt Kalusteet
-42% Käytetyt Huonekaluja Käytetyt Kalusteet
-31% Käytetyt Huonekaluja
Käytetyt Huonekaluja
Käytetyt Huonekaluja Käytetyt Kalusteet
Käytetyt Huonekaluja
-43%Hot Käytetyt Huonekaluja
-59% Käytetyt Huonekaluja
-53% Käytetyt Huonekaluja

Käytettyjä huonekalut

Käytettyjä huonekaluja ja käytettyjä huonekalut ovat erinomainen valinta niille, jotka haluavat päivittää kotinsa tai toimistonsa sisustusta edullisesti ja ekologisesti. Tässä artikkelissa kerromme, miksi kannattaa harkita käytettyjen huonekalujen hankintaa ja mitä etuja niillä on tarjota.

 1. Edullisuus

Yksi suurimmista syistä valita käytettyjä huonekaluja on niiden hinta. Uudet huonekalut voivat olla kalliita, mutta käytetyt huonekalut ovat usein huomattavasti edullisempia. Säästät rahaa ja saat silti laadukkaita ja kestäviä huonekaluja.

 1. Ekologisuus

Käytettyjen huonekalujen ostaminen on ympäristöystävällinen valinta. Uusien huonekalujen valmistaminen kuluttaa luonnonvaroja ja aiheuttaa päästöjä. Käytettyjen huonekalujen hankinta vähentää jätteen määrää ja säästää luonnonvaroja.

 1. Uniikki tyyli

Käytettyjen huonekalujen avulla voit luoda kotiisi tai toimistoosi persoonallisen ja uniikin sisustuksen. Vanhemmat huonekalut saattavat kertoa tarinan tai edustaa tiettyä aikakautta, mikä tekee niistä mielenkiintoisia ja erottuvia. Käytetyt huonekalut voivat myös olla helposti muokattavissa omien mieltymysten mukaan.

 1. Laadukkuus

Monet käytetyt huonekalut ovat laadukkaasti valmistettuja ja kestäviä. Aikaisemmin valmistetuissa huonekaluissa on usein käytetty parempia materiaaleja ja valmistustekniikoita kuin nykypäivän massatuotannossa. Tämän vuoksi käytetyt huonekalut saattavat kestää jopa pidempään kuin uudet vastaavat.

 1. Helppo löytää

Käytettyjä huonekaluja on helppo löytää monista eri lähteistä. Voit tehdä löytöjä kirpputoreilta, huonekaluliikkeistä, nettikaupoista ja sosiaalisen median myyntiryhmistä. Käytettyjen huonekalujen etsiminen voi olla hauskaa ja palkitsevaa, ja saatat tehdä löytöjä, joita et olisi osannut odottaa.

 1. Mahdollisuus kunnostukseen

Käytetyt huonekalut tarjoavat mahdollisuuden kunnostaa ja tuunata niitä oman maun mukaan. Voit maalata, hiota, verhoilla uudelleen tai muuten muokata huonekaluja, jollo otta ne sopivat täydellisesti kotisi tai toimistosi sisustukseen. Kunnostamalla vanhoja huonekaluja voit myös oppia uusia taitoja ja luoda täysin uniikkeja sisustuselementtejä.

 1. Sopivuus eri tiloihin

Käytettyjen huonekalujen valikoima on laaja, joten niitä on saatavilla monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin sopivina. Oli kyseessä sitten moderni toimisto, kodikas koti tai julkisten tilojen sisustus, löytyy käytetyistä huonekaluista varmasti sopivia vaihtoehtoja.

 1. Arvon säilyminen

Hyväkuntoiset, laadukkaat ja uniikit käytetyt huonekalut voivat säilyttää arvonsa hyvin. Joskus jopa niin, että ne voivat olla sijoituksen arvoisia. Erityisesti harvinaiset ja design-klassikot voivat olla haluttuja keräilykohteita, joiden arvo vain nousee ajan myötä.

 1. Vastuullinen valinta

Käytettyjen huonekalujen hankinta on myös vastuullinen valinta. Kiertotalouden periaatteiden mukaisesti käytettyjen huonekalujen ostaminen, myyminen ja kierrättäminen auttaa vähentämään jätteen määrää ja ympäristön kuormitusta. Samalla se edistää kestävää kulutusta ja tuotantoa.

 1. Tarjoukset ja löydöt

Käytetyt huonekalut voivat olla myös loistavia löytöjä, kun törmäät erikoistarjouksiin tai alennusmyynteihin. Voit löytää erinomaisia huonekaluja murto-osalla niiden alkuperäisestä hinnasta, mikä tekee sisustamisesta entistäkin edullisempaa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että käytettyjen huonekalujen hankinta on monella tapaa järkevä ja kannattava ratkaisu. Ne tarjoavat edullisuutta, ekologisuutta, uniikkia tyyliä ja mahdollisuuksia kunnostukseen ja luovaan sisustamiseen. Käytettyjen huonekalujen etsiminen ja löytäminen voi olla hauska ja palkitseva harrastus, joka samalla edistää kestävää ja vastuullista kulutusta.

 

Parhaat Käytetyt ja Uudet Huonekalut Verkosta - Aktuelle Tarjouksia ja Alennuksia

Tee kodistasi ja elämäsi tilat mukavammat, tyylikkäämmät ja mukavammat ostamalla meiltä! Verkkokaupassamme myytävissä käytetyissä ja uusissa huonekaluissa, sohvissa, vuoteissa, matoissa löydät tarvitsemasi parantaaksesi kotiasi. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan.

Tiedämme, kuinka tärkeää on löytää juuri oikea sisustustuote kodillesi. Siksi tarjoamme sinulle monia erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit löytää juuri sen, mitä tarvitset. Ostaminen meiltä on helppoa ja turvallista, ja toimitamme tuotteet suoraan kotiisi.

Älä jätä tilaisuutta hyödyntää parhaita tarjouksia ja löytää unelmiesi kodinsisustustuotteet. Tilaa nyt verkkokaupastamme ja anna elämäsi tilojen uudistua!

Aloita kirjoittaminen nähdäksesi tuotteet
Ostoskori
Kirjaudu

Eikö sinulla ei ole vielä tiliä?

Luo tili

Hei! Voit olla yhteydessä meihin, jos haluat huonekalusi noudettavaksi. Voit myös myydä tuotteesi meille. Alla voit täyttää lomakkeen. Arvioimme ja vastaamme mahdollisimman pian. Voit myös ottaa puhelun, viestin tai whatsappin kautta meihin yhteyttä.


Osoitteemme

Kornetintie 6 A, 00380, Helsinki

Puhelin

+358 50 3062654

Sähköposti

info@sohvakeskus.fi
Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.
Hyväksy Lisätietoja
Aloita chatti
Hei 👋 Voit kysyä minulta :)
Hei 👋
Voin auttaa sinua :)